Abonnementen

De Detailer is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het reinigen en onderhouden van auto's. Met hun uitstekende service en hoogwaardige producten hebben ze een solide reputatie opgebouwd in de auto-onderhoudsbranche. Maar wat als we u vertellen dat u nu de diensten van de Detailer in abonnementsvorm kunt afnemen, met de toegevoegde bonus van haal- en brengservice?

Dat klopt, de Detailer heeft zijn diensten uitgebreid naar een abonnementsmodel dat klanten een breed scala aan voordelen biedt. Met dit abonnementssysteem kunt u zich abonneren op een van de reinigingspakketten die de Detailer aanbiedt en profiteren van regelmatige schoonmaakbeurten voor uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto beschikbaar stellen op de afgesproken datum en tijd, en de Detailer haalt uw auto op en brengt hem na de reiniging weer terug.

Met de haal- en brengservice hoeft u niet langer uw dag te plannen rond de schoonmaakbeurt van uw auto. In plaats daarvan komt de Detailer naar u toe, haalt uw auto op, reinigt deze grondig en brengt hem weer terug. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto beschikbaar stellen en u kunt weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Het abonnementsmodel van de Detailer biedt u ook de mogelijkheid om te profiteren van korting op de normale prijzen van de reinigingspakketten. Dit betekent dat u geld bespaart terwijl uw auto regelmatig wordt gereinigd en onderhouden.

Klanten van de Detailer waarderen de haal- en brengservice en het gemak van het abonnementsmodel enorm. Het stelt hen in staat om hun auto in topconditie te houden zonder dat dit ten koste gaat van hun kostbare tijd. Bovendien biedt de Detailer een hoogwaardige service met professionele reinigingsproducten die uw auto in showroomconditie achterlaten.

In conclusie, als u op zoek bent naar een hoogwaardige reinigings- en onderhoudsservice voor uw auto, dan is de Detailer abonnement met haal- en brengservice een uitstekende optie. U bespaart tijd en geld terwijl u uw auto in topconditie houdt met behulp van professionele producten en diensten. Probeer het vandaag nog en ervaar de voordelen van het abonnementssysteem van de Detailer.

U WILT GEMAK

Wij begrijpen dat u gemak wilt. Daarom bieden wij eenvoudige abonnementen aan. Wij halen uw auto op, poetsen deze en brengen hem weer brandschoon terug voor uw deur, en dat een heel jaar lang. Onze auto schoonmaak abonnementen zijn simpel, duidelijk en voordelig.

ABONNEMENTEN

Maandelijks poetsen 10x per jaar €395,-

Eenmalige showroomstaat: vanaf €150,-

Voor meer prijzen en uitleg klik hier voor de nieuwe website

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Website laten maken door Dotsimpel